Chanpeng S Ericsson ... Gourmetmatlagning

Menyer från kurser under 2005



Meny 24
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2005-11-24.
Menyn lagades av 10 deltagare.

Scampi med spenatnudlar, pumpa och skaldjurcoulis
Ungtuppconfit med ugnsbakad kantarellpotatis och ankleversås
Äppleterrin med fänkålyoghurtglass

 

| Tillbaka |



Meny 23
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2005-11-22.
Menyn lagades av 27 deltagare.

Tryffelravioli och Karl Johansvamp
Ugnsbakad piggvar med brässerad fänkål och hummerskum
Chokladcrème med nötchokladkaka och körsbärssorbet

 

| Tillbaka |



Meny 22
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2005-10-03.
Menyn lagades av 21 deltagare.

Grillade pilgrimsmusslor med polkagrisbetsallad och baconskum
Gremolatahälleflundra med rödbetsky och citronpotatispuré
Kaffe och kaka
- Kaffepanacotta - Vitchokladcrème - Kanelmunkar

 

| Tillbaka |



Meny 21
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2005-09-21.
Menyn lagades av 26 deltagare.

Tonfiskpastrami med pickelgrönsaker och pepparrotskräm
Ankbröst med svartrotpuré, svampragu och körsbärssås
Kokossorbet med paprikapanacotta och ananassås

 

 

| Tillbaka |



Meny 20
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2005-08-18.
Menyn lagades av 21 deltagare.

Rödingtartar med höstsallad och rödbetsvinaigrette
Helstekt hjortytterfilé med gräddkokt savoykål och äpplen, confitpotatis och svamp
Nordiska bär med vitchokladkräm och mandelrulle

 

| Tillbaka |



Meny 19
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2005-06-14.
Menyn lagades av 13 deltagare.

Grönsparriskräm med grillade pilgrimsmusslor och paprikavinaigrette
Senapsglacerad kalvrostbiff medsvamppaket och rotsakbuljong
Chokladpanacotta med kryddmarinade jordgubbar och chokladgaller

 

| Tillbaka |



Meny 18
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2005-05-18.
Menyn lagades av 10 deltagare.

Tonfisksashimi med parmesankräm och dillrulle
Salviamajskyckling med spenatcannelloni och tomat, pesto
Nötchoklad med vaniljost och björnbärsmylta

 

| Tillbaka |


| Chanpengs Mat  |   | Menyer 2008 |   | Menyer 2007 |    | Menyer 2006 |    | Menyer 2004 |    | Menyer 2003 |  | Chanpengs förstasida |



Chanpeng S Ericsson's home page is published by C. Saenkhamlue & Co KB.