Chanpeng S Ericsson ... Hemsida ... Matlagningskurser

Menyer från kurser under 2004


Cooking Classes
This menu & recipes available in English 
Menu 16


Meny 17
från Chanpeng S Ericssons kurs i 'Thailändska Smaker' 2004-09-08.
Menyn lagades av 14 deltagare.

Räkburgare med kryddig grönsakssallad
Sezhuanglacerat ankbröst med pumpapuré samt ingefärs- och chilisky
Kycklingsoppa
Vaniljkokt ananas och kokos- och basilikasorbet samt jordgubbschutney

 

| Tillbaka |



Meny 16
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2004-01-29.
Menyn lagades av 20 deltagare.

Lårconfit och vildandbröst- och paksoirulle med ingefärsgravade äpplen och chilihonung
Skogssvampcappuccini med örtcrostini
Rådjurssadel i örter med jordärtskockpuré, portvinsås och grönsaksragu
Fänkålsbrulé och körsbärssorbet på sesamflarn med hjortronsås

 

| Tillbaka |

--------------------------------------------------------------------------------

Menu 16
from Chanpeng S Ericsson's class in Modern Cooking, Jan 29, 2004.
This menu was cooked by 20 participants.

Confit of wild duck legs and breast rolled in pak choi togheter with ginger pickled apple and chili honey
Woodlnad mushroom cappuccini with herb crostini
Herb rolled fillet of roe deer with Jerusalem artichoke puré, port wine sauce and vegetable ragout
Fennel custard and cherry sherbet on sesame seed tuiles with cloudberry sauce

 

| Back to top of page |


| Chanpengs Mat |  | Menyer 2008 |   | Menyer 2007 |    | Menyer 2006 |    | Menyer 2005 |    | Menyer 2003 |  | Chanpengs förstasida |



Chanpeng S Ericsson's home page is published by C. Saenkhamlue & Co KB.