Chanpeng S Ericsson ... Hemsida ...
Matlagningskurser
Menyer från
kurser under 2003
|
|
|
Meny 15
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-10-09.
Menyn lagades av 7 deltagare.
Kalvbräss
med sidfläskterrin och äppelsås samt persiljekrutonger
Zucchinitorsk med pumpacrème och hummer samt syrligt blomkålsskum
Hjortronparfait med rosmaringlaserade valnötter och körsbärssorbet
med chokladgelé
| Tillbaka |
|
|
Meny 14
från
Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-09-17.
Menyn lagades av 28 deltagare.
Laxtartar
med äppelsallad, dillpinne och wasabicrème
Rådjursytterfilé med svamppotatis och rostad rödlök samt viltsås
med hjortron
Päronost med vaniljkaka och körsbärssås samt äppelsorbet
| Tillbaka |
|
|
Meny 13
från
Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning
2003-08-30.
Menyn lagades av 35 deltagare.
Hummercappucino
med kräftmousse och grillade pilgrimsmusslor samt örtcrostini
Renrostbiff med skogssvamp, rotsaksbakelse och chilisezaunpepparsky
Smörstekt ananas med vaniljost och mangosorbet samt mandelflarn
| Tillbaka |
|
|
Meny 12
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-08-22.
Menyn lagades av 10 deltagare.
Ljummet
ankbröst med Waldorfsallad samt balsamicorödlök
Rödtungatimbal med kantarellpotatis och vaniljsmörsås
Fänkålsparfait med rabarbergelé och chokladkaka samt mango- och
kokossallad
| Tillbaka |
|
|
Meny 11
från
Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-06-16.
Menyn lagades av 27 deltagare.
Limegravade
pilgrimsmusslor med parmamelon och chiliolja samt örtsallad
Laxmousseline i rödtunga med örtfylld bläckfisk, svart risotto samt
tomat- och fänkålsås
Vaniljcheesecake med ugnsbakade päron och rabarberkompott
| Tillbaka |
|
|
Meny 10
från
Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-06-13.
Menyn lagades av 25 deltagare.
Jordärtskocksoppa
med oxsvansragu och örtbröd
Cajunhälleflundra med crèmepolenta och sparris samt hummersky
Kokosparfait med jordgubbsgelé, ingefärssyltade rabarber och
mandelsesamflarn
| Tillbaka |
|
|
Meny 9
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-05-13.
Menyn lagades av 10 deltagare.
Blomkålcappuccino
med rimmad torskrygg, rödlöksallad och kryddig wontong
samt spenat-
och ruccolaolja
Baconbakad pärlhöna med ananasaladåb, rostad potatis och kryddig
portvinsabayone
Jordärtkockbrulé med pistagebrownie och kanderade morötter samt
fänkål- och passionsfruktsås
| Tillbaka |
|
|
Meny 8
från
Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-05-12.
Menyn lagades av 31 deltagare.
Carpaccio
på hälleflundra med primörsallad, rödvinsirap och ostflarn
Korianderankbröst med potatistorn, ostbollar och svampragu samt
rabarbersky
Päronterrin med vaniljost och kanelkrutonger
| Tillbaka |
|
|
Meny 7
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-05-05.
Menyn lagades av 10 deltagare.
Skaldjurssoppa
med tomat- och saffransnudlar samt grillade scampi
Lammsadel med vaniljpäron, rotsellerifondant och bondböne- och
sidfläskragu
samt rosmarinsky och vitlökscrème
Mandelbakelse med basilikainlagda färska jordgubbar och rabarber- och
rosépepparsås
| Tillbaka |
|
|
Meny 6
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-04-24.
Menyn lagades av 12 deltagare.
Ljummet
ankbröst med kryddig mangosalsa och ingefärsrisotto
Ugnsstekt torskfilé med vårprimörer och honungspotatis samt
gräslöksandefjordsås
Basilikapanacotta, ljummen chokladkaka med fikonsås och kanderade
nötter
| Tillbaka |
|
|
Meny 5
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-04-10.
Menyn lagades av 15 deltagare.
Cevicetartar
med tomat- och gurksalsa och honungscrème samt chilibröd
Ugnsstekt reninnanlår med vaniljglaserade päron
och rotselleri,
vitlökspotatis samt björnbär- och rosmarinsky
Trippelchoklad med passionsfruktsås
| Tillbaka |
|
|
Meny 4
från
Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-04-09.
Menyn lagades av 25 deltagare.
Senapsgravad
torskrygg med tomat- och örtsallad samt mango beurre blanc och
dillpinnar
Ingefärsankbröst med ugnsbakad sötpotatis, ingefärsgräddtopp och
sidfläskkantarellragu samt körsbärssås
Apelsinparfait med nougatbrulé och chokladflarn
| Tillbaka |
|
|
Meny 3
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-03-27.
Menyn lagades av 9 deltagare.
Rispastasallad
med grillade pilgrimsmusslor och tomat- och fänkålsås
Ugnsbakad torskrygg med saffranspotatisfondant och citrussås
samt sidfläsk- och tomatsalsa
Vitchokladbrulé med basilika- och kanelfruktsallad
| Tillbaka |
|
|
Meny 2
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-03-22.
Menyn lagades av 11 deltagare.
Räktortellini
med tomatpesto och Karl Johan cappuccino
Persiljeöverbakat kycklingbröst med honungsrostad sötpotatis och
balsamicosky
samt vitlökskokta jordärtskockor
Tiramisu med citrussallad
| Tillbaka |
|
|
Meny 1
från
Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-03-21.
Menyn lagades av 8 deltagare.
Kryddig
kycklingsoppa med
morotsallad
Stekt gösfilé med sötsur grönsaksjulienne
och kokoskrämrisotto
Tapioca med mangosalsa och
kokostopp
| Tillbaka |
|
|
| Chanpengs
Mat | | Menyer
2008
| | Menyer 2007 |
| Menyer 2006 | | Menyer
2005 | | Menyer
2004 | | Chanpengs
förstasida |
|
|
Chanpeng S Ericsson's home page is published
by C. Saenkhamlue & Co KB.
|
|