Chanpeng S Ericsson ... Hemsida ... Matlagningskurser

Menyer från kurser under 2003



Meny 15
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-10-09.
Menyn lagades av 7 deltagare.

Kalvbräss med sidfläskterrin och äppelsås samt persiljekrutonger
Zucchinitorsk med pumpacrème och hummer samt syrligt blomkålsskum
Hjortronparfait med rosmaringlaserade valnötter och körsbärssorbet med chokladgelé

 

| Tillbaka |



Meny 14
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-09-17.
Menyn lagades av 28 deltagare.

Laxtartar med äppelsallad, dillpinne och wasabicrème
Rådjursytterfilé med svamppotatis och rostad rödlök samt viltsås med hjortron
Päronost med vaniljkaka och körsbärssås samt äppelsorbet

 

| Tillbaka |



Meny 13

från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-08-30.
Menyn lagades av 35 deltagare.

Hummercappucino med kräftmousse och grillade pilgrimsmusslor samt örtcrostini
Renrostbiff med skogssvamp, rotsaksbakelse och chilisezaunpepparsky
Smörstekt ananas med vaniljost och mangosorbet samt mandelflarn

 

| Tillbaka |



Meny 12
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-08-22.
Menyn lagades av 10 deltagare.

Ljummet ankbröst med Waldorfsallad samt balsamicorödlök
Rödtungatimbal med kantarellpotatis och vaniljsmörsås
Fänkålsparfait med rabarbergelé och chokladkaka samt mango- och kokossallad

 

| Tillbaka |



Meny 11
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-06-16.
Menyn lagades av 27 deltagare.

Limegravade pilgrimsmusslor med parmamelon och chiliolja samt örtsallad
Laxmousseline i rödtunga med örtfylld bläckfisk, svart risotto samt tomat- och fänkålsås
Vaniljcheesecake med ugnsbakade päron och rabarberkompott

 

| Tillbaka |



Meny 10
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-06-13.
Menyn lagades av 25 deltagare.

Jordärtskocksoppa med oxsvansragu och örtbröd
Cajunhälleflundra med crèmepolenta och sparris samt hummersky
Kokosparfait med jordgubbsgelé, ingefärssyltade rabarber och mandelsesamflarn

 

| Tillbaka |



Meny 9
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-05-13.
Menyn lagades av 10 deltagare.

Blomkålcappuccino med rimmad torskrygg, rödlöksallad och kryddig wontong
samt spenat- och ruccolaolja
Baconbakad pärlhöna med ananasaladåb, rostad potatis och kryddig portvinsabayone
Jordärtkockbrulé med pistagebrownie och kanderade morötter samt fänkål- och passionsfruktsås

 

| Tillbaka |



Meny 8
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-05-12.
Menyn lagades av 31 deltagare.

Carpaccio på hälleflundra med primörsallad, rödvinsirap och ostflarn
Korianderankbröst med potatistorn, ostbollar och svampragu samt rabarbersky
Päronterrin med vaniljost och kanelkrutonger

 

| Tillbaka |



Meny 7
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-05-05.
Menyn lagades av 10 deltagare.

Skaldjurssoppa med tomat- och saffransnudlar samt grillade scampi
Lammsadel med vaniljpäron, rotsellerifondant och bondböne- och sidfläskragu
samt rosmarinsky och vitlökscrème
Mandelbakelse med basilikainlagda färska jordgubbar och rabarber- och rosépepparsås

 

| Tillbaka |



Meny 6
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-04-24.
Menyn lagades av 12 deltagare.

Ljummet ankbröst med kryddig mangosalsa och ingefärsrisotto
Ugnsstekt torskfilé med vårprimörer och honungspotatis samt gräslöksandefjordsås
Basilikapanacotta, ljummen chokladkaka med fikonsås och kanderade nötter

 

| Tillbaka |



Meny 5
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-04-10.
Menyn lagades av 15 deltagare.

Cevicetartar med tomat- och gurksalsa och honungscrème samt chilibröd
Ugnsstekt reninnanlår med vaniljglaserade päron
och rotselleri, vitlökspotatis samt björnbär- och rosmarinsky
Trippelchoklad med passionsfruktsås

 

| Tillbaka |



Meny 4
från Chanpeng S Ericssons stafett i Modern Matlagning 2003-04-09.
Menyn lagades av 25 deltagare.

Senapsgravad torskrygg med tomat- och örtsallad samt mango beurre blanc och dillpinnar
Ingefärsankbröst med ugnsbakad sötpotatis, ingefärsgräddtopp och sidfläskkantarellragu samt körsbärssås
Apelsinparfait med nougatbrulé och chokladflarn

 

| Tillbaka |



Meny 3
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-03-27.
Menyn lagades av 9 deltagare.

Rispastasallad med grillade pilgrimsmusslor och tomat- och fänkålsås
Ugnsbakad torskrygg med saffranspotatisfondant och citrussås samt sidfläsk- och tomatsalsa
Vitchokladbrulé med basilika- och kanelfruktsallad

 

| Tillbaka |



Meny 2
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-03-22.
Menyn lagades av 11 deltagare.

Räktortellini med tomatpesto och Karl Johan cappuccino
Persiljeöverbakat kycklingbröst med honungsrostad sötpotatis och balsamicosky
samt vitlökskokta jordärtskockor
Tiramisu med citrussallad

 

| Tillbaka |



Meny 1
från Chanpeng S Ericssons kurs i Modern Matlagning 2003-03-21.
Menyn lagades av 8 deltagare.

Kryddig kycklingsoppa med morotsallad
Stekt gösfilé med sötsur
grönsaksjulienne och kokoskrämrisotto
Tapioca med mangosalsa och kokostopp

 

| Tillbaka |


| Chanpengs Mat |  | Menyer 2008 |  | Menyer 2007 |    | Menyer 2006 |    | Menyer 2005 |    | Menyer 2004 |  | Chanpengs förstasida |



Chanpeng S Ericsson's home page is published by C. Saenkhamlue & Co KB.