Chanpeng S Ericsson
Chanpeng & Niklas Ekstedt
Chanpeng ger matlagningskurs
Chanpeng lagar Jan Hedhs mat i gästspel
Chanpeng S Ericsson
Chanpeng & Clas Hartwig
Chanpeng ger matlagningskurs
Ankbröst med boulangèrepotatis, gräddkokt äpple och cognacsky
Ankbröst med potatisterrin, tropicalsås och syltade grönsaker
Ankbröst med vitlökstekt svamp, potatiskaka och fikonsås samt tryffelboll
Gösfilé med baconpotatis och grön- & fänkål samt champagesås
Halstrad havsabborre med auberginpuré, baconslungad spenat, rödvinreduktion och svampris
Timjanstekt hjort med boveteragu, sötpotatispuré och portvinsås
Hjortstek med messmörterrin och potatiskaka samt örtsky
Örtstekt hjortytterfilé med quinosalsa och rostade grönsaker samt portvinsky
Hälleflundra med sardellketchup och friterad bläckfisk
Senapsglacerad hälleflundra med citronpotatis, skaldjursskum och grönsaksragu
Grillad hälleflundra med svart risotto, primörer och limeskaldjursås
Ugnsbakad rimmad hälleflundra med kräftsås och dillsuterad savoykål
Hälleflundrapastrami med pepparrotsabayong och citronpotatis
Kalventrecote med bbq-sky och sommargrönsaker samt dragonost och örtpotatis
Glacerad kalvrygg med rösti provençale och ugnstekta grönsaker
Citronstekt kalvytterfilé med ört- och tryffelravioli och bordelaisesås
Kryddspäckbiff med purjolöcrèmefylld potatis och portvinsky
Vitlökstekt dilammfilé med honungsrostade primörer, gremulata och apelsinsky
Sotad pepparlammfilé med rostad sötpotatispuré, nötsallad och purjolök med lammsky
Laxpastrami med grillad sparris, senapscrème och potatisfondant
Palsternackstekt pärlhönsbröst och vetekornotto med skogs-
svampragu och balsamicofikonsky
Renrostbiff med timjansvamp, lingongelé, ginsky och parmaflarn samt mandelpotatispuré
Renstek med skogssvampterrin, rostade grönsaker och viltsky
Långpepparstekt ryggbiff med potatisstavar, jordärtskockcrème och calvadossås
Timjanstekt rådjursadel med kantarellpotatis, rostade grönsaker och viltsky
Röding med syrlig kräftbuljong och saffrantagliatelle med sparris och vattenkrasse
Rosépepparröding med svartrisbollar, sparris och citronsås
Skaldjur inbakade i sjötunga med blomkålpotatis, löjrom och spenat
Honungsstekt spädgris med kikärtcrème, friterad broccoli och blomkål samt tamarindglaze
Vildsvinfilé med örtpotatis, grönsaksragu och rostad vitlöksky