Reportage Arbetarbladet
Gert Klötzke & Chanpeng
Tetha Åhs & Chanpeng
Chanpeng ger matlagningskurs
Guy Martin & Chanpeng
Chanpeng förbereder mat-
foto efter matlagningskurs
Getostrulle med rödbetsgelé, sidfläskkrutonger och balsam-
vinägersirap
Blomkålsoppa med gravad gös, pilgrimsmusslor och skal-
djursgelé
Gös med soja- och semsamsås, rotsaksallad och wasbisorbet
Havsabborre med ormbunke i pepparrotsås
Halstrad havsabborre och tigerräkor i varm tomatsalsa och fänkål-
barigoule
Hummer med jordärtkockcrème och marinerad fänkål
Gravad hälleflundra med avocadoterrin, räkcoulis och örtbukett
Avoriorisstekt kalvbräss med tryffelbollar, vitlöksauterade rädisor och rabarbervinägrett
Kaninterrin med melon- och sparrissallad och schlottenlök-
vinägrett
Gravad laxrygg i skinka med honungsstekta rotsaker och blå-
musselsoppa
Marulk inlindad i tvärnöskinka med dillkrutong och lökcrème
Melongelé med potatiscrème och löjrom
Ostronsoppa med smörstekt havskräfta och kräftkrutonger
Pepparbiff med tryffelcrème, syrlig spetskål och örtsallad
Halstrad pilgrimsmussla och vitlökstekta räkor med citron- och skaldjurbuljong och avrugakaviar
Rödbetsallad med kallrökt ren och örthonungyoghurt
Inkokt röding med potatiscrème, pepparrotgelé och fänkålsallad
Scampicarpaccio med gelé och parmesancrème och örtsallad
Krämig skaldjursoppa med halstrade pilgrimsmusslor och marinerad rotselleri
Tonfisk med paprikasallad och svampketchup
Porterstekt vildsvinfilé med mizunasallad och pärongelé på mesoststav
Kall avocadosoppa med vitlöksstekt pilgrimsmussla och citrongravad röding