Chanpeng
& hennes kockvänner




HUVUDRÄTTER
Chanpengs Gourmetmat för livsnjutare




Ankbröst med boulangèrepotatis, gräddkokt äpple och cognacsky

Ankbröst med potatisterrin, tropicalsås och syltade grönsaker

Ankbröst med vitlökstekt svamp, potatiskaka och fikonsås samt tryffelboll

Gösfilé med baconpotatis och grön- & fänkål samt champagesås

Halstrad havsabborre med auberginpuré, baconslungad spenat, rödvinreduktion och svampris

Timjanstekt hjort med boveteragu, sötpotatispuré och portvinsås

Hjortstek med messmörterrin och potatiskaka samt örtsky

Örtstekt hjortytterfilé med quinosalsa och rostade grönsaker samt portvinsky

Hälleflundra med sardellketchup och friterad bläckfisk

Senapsglacerad hälleflundra med citronpotatis, skaldjursskum och grönsaksragu

Grillad hälleflundra med svart risotto, primörer och limeskaldjursås

Ugnsbakad rimmad hälleflundra med kräftsås och dillsuterad savoykål

Hälleflundrapastrami med pepparrotsabayong och citronpotatis

Kalventrecote med bbq-sky och sommargrönsaker samt dragonost och örtpotatis

Glacerad kalvrygg med rösti provençale och ugnstekta grönsaker

Citronstekt kalvytterfilé med ört- och tryffelravioli och bordelaisesås

Kryddspäckbiff med purjolöcrèmefylld potatis och portvinsky

Vitlökstekt dilammfilé med honungsrostade primörer, gremulata och apelsinsky

Sotad pepparlammfilé med rostad sötpotatispuré, nötsallad och purjolök med lammsky

Laxpastrami med grillad sparris, senapscrème och potatisfondant

Palsternackstekt pärlhönsbröst och vetekornotto med skogs-
svampragu och balsamicofikonsky


Renrostbiff med timjansvamp, lingongelé, ginsky och parmaflarn samt mandelpotatispuré

Renstek med skogssvampterrin, rostade grönsaker och viltsky

Långpepparstekt ryggbiff med potatisstavar, jordärtskockcrème och calvadossås

Timjanstekt rådjursadel med kantarellpotatis, rostade grönsaker och viltsky

Röding med syrlig kräftbuljong och saffrantagliatelle med sparris och vattenkrasse

Rosépepparröding med svartrisbollar, sparris och citronsås

Skaldjur inbakade i sjötunga med blomkålpotatis, löjrom och spenat

Honungsstekt spädgris med kikärtcrème, friterad broccoli och blomkål samt tamarindglaze

Vildsvinfilé med örtpotatis, grönsaksragu och rostad vitlöksky