Chanpeng
& hennes kockvänner




FÖRRÄTTER
Chanpengs Gourmetmat för livsnjutare




Getostrulle med rödbetsgelé, sidfläskkrutonger och balsam-
vinägersirap


Blomkålsoppa med gravad gös, pilgrimsmusslor och skal-
djursgelé


Gös med soja- och semsamsås, rotsaksallad och wasbisorbet

Havsabborre med ormbunke i pepparrotsås

Halstrad havsabborre och tigerräkor i varm tomatsalsa och fänkål-
barigoule


Hummer med jordärtkockcrème och marinerad fänkål

Gravad hälleflundra med avocadoterrin, räkcoulis och örtbukett

Avoriorisstekt kalvbräss med tryffelbollar, vitlöksauterade rädisor och rabarbervinägrett

Kaninterrin med melon- och sparrissallad och schlottenlök-
vinägrett


Gravad laxrygg i skinka med honungsstekta rotsaker och blå-
musselsoppa


Marulk inlindad i tvärnöskinka med dillkrutong och lökcrème

Melongelé med potatiscrème och löjrom

Ostronsoppa med smörstekt havskräfta och kräftkrutonger

Pepparbiff med tryffelcrème, syrlig spetskål och örtsallad

Halstrad pilgrimsmussla och vitlökstekta räkor med citron- och skaldjurbuljong och avrugakaviar

Rödbetsallad med kallrökt ren och örthonungyoghurt

Inkokt röding med potatiscrème, pepparrotgelé och fänkålsallad

Scampicarpaccio med gelé och parmesancrème och örtsallad

Krämig skaldjursoppa med halstrade pilgrimsmusslor och marinerad rotselleri

Tonfisk med paprikasallad och svampketchup

Porterstekt vildsvinfilé med mizunasallad och pärongelé på mesoststav

Kall avocadosoppa med vitlöksstekt pilgrimsmussla och citrongravad röding