Chanpeng S Ericsson
Daniel Höglander & Chanpeng & Sayan Isaksson
Chanpeng dekorerar Esperanto-mat
Chanpeng ger matlagningskurs
Chanpeng i Gert Klötzkes kök & Karibiskt Gästspel
Chanpeng ger matlagningskurs
Ananasbrulé med hallonmaräng och vaniljcrème i smördegsrör
Basilika- och vitchokladpanacotta med jordgubbsorbet och apelsinkex
Chokladglass med skogsbärsmaräng och karamell
Chokladtryffel med vaniljsorbet och halloncoulis
Chokladtryffelbakelse med körsbärsorbet och vitchokladsås
Espressotryffel med äpplecrème och vaniljstick
Fourme d'Ambert mousse med hjortronsorbet och hjortronkaka
Hallonfylld chokladkaka med vitchokladkula och färska bär
Hallonpanacotta med vinsorbet och färska bär
Hjortronsorbet med mandelkaka och äpplekompott
Jordgubb och yoghurtcrème med champagnesorbet
Kaffe- & chokladcocktail
Kaffeost & vaniljstång
Kokos- och jordgubbsorbet och ädelostkaka med gelé och kompott av äpplen
Kokos- och jordgubb-cheesecake med mangosorbet
Kokos- och limesorbet samt fruktkompott med svartpeppar och sockerkakskrutonger
Mandelbakelse med vitchokladingefärscrème och jordgubbsorbet
Mandelsockerkaka med piña colada-sås och romsorbet
Margaritasorbet med ananassalsa
Mjölkchokladpanacotta med lingonmousse, blåbär och smördegsflarn
Nötchoklad med hallonsorbet och kryddmangobuljong
Ostterrin med päron, vaniljkokta rabarber och havssalt
Rabarber- och vaniljparfait med karamelliserade nötter
Rabarbersorbet med vaniljterrin och smulpaj
Ugnsbakad rabarber med vitchoklad och vaniljgelé samt jordgubbskompott
Taleggioterrin med ficoncotta och rabarbersorbet
Vaniljyoghurtcrème med sommarbär och chokladskedar
Friterad vitchoklad med hjortronsorbet, vaniljring och bärkompott
Vitchokladpanacotta med hallonsorbet och bärkompott
Vitchokladpanacotta med rabarbergelé och sesamstick med färska jordgubbar
Havssaltyoghurt med Margaritasorbet och citrussallad
Ädelostterrin med jordgubbsgelé och smörbakad rabarber
Äppelsstick och äppelterrin med kokosbrulé och färsk frukt
Syltade äpplen, pistagecurd och kardemummamaräng
Ugnsbakat äpple med mörkchokladsorbet, inlagda körsbär och romsås