Chanpeng
& hennes kockvänner




EFTERRÄTTER
Chanpengs Gourmetmat för livsnjutare



Ananasbrulé med hallonmaräng och vaniljcrème i smördegsrör

Basilika- och vitchokladpanacotta med jordgubbsorbet och apelsinkex

Chokladglass med skogsbärsmaräng och karamell

Chokladtryffel med vaniljsorbet och halloncoulis

Chokladtryffelbakelse med körsbärsorbet och vitchokladsås

Espressotryffel med äpplecrème och vaniljstick

Fourme d'Ambert mousse med hjortronsorbet och hjortronkaka

Hallonfylld chokladkaka med vitchokladkula och färska bär

Hallonpanacotta med vinsorbet och färska bär

Hjortronsorbet med mandelkaka och äpplekompott

Jordgubb och yoghurtcrème med champagnesorbet

Kaffe- & chokladcocktail

Kaffeost & vaniljstång

Kokos- och jordgubbsorbet och ädelostkaka med gelé och kompott av äpplen

Kokos- och jordgubb-cheesecake med mangosorbet

Kokos- och limesorbet samt fruktkompott med svartpeppar och sockerkakskrutonger

Mandelbakelse med vitchokladingefärscrème och jordgubbsorbet

Mandelsockerkaka med piña colada-sås och romsorbet

Margaritasorbet med ananassalsa

Mjölkchokladpanacotta med lingonmousse, blåbär och smördegsflarn

Nötchoklad med hallonsorbet och kryddmangobuljong

Ostterrin med päron, vaniljkokta rabarber och havssalt

Rabarber- och vaniljparfait med karamelliserade nötter

Rabarbersorbet med vaniljterrin och smulpaj

Ugnsbakad rabarber med vitchoklad och vaniljgelé samt jordgubbskompott

Taleggioterrin med ficoncotta och rabarbersorbet

Vaniljyoghurtcrème med sommarbär och chokladskedar

Friterad vitchoklad med hjortronsorbet, vaniljring och bärkompott

Vitchokladpanacotta med hallonsorbet och bärkompott

Vitchokladpanacotta med rabarbergelé och sesamstick med färska jordgubbar

Havssaltyoghurt med Margaritasorbet och citrussallad

Ädelostterrin med jordgubbsgelé och smörbakad rabarber

Äppelsstick och äppelterrin med kokosbrulé och färsk frukt

Syltade äpplen, pistagecurd och kardemummamaräng

Ugnsbakat äpple med mörkchokladsorbet, inlagda körsbär och romsås