Chanpeng S Ericsson, 2011, Food & Beverage Director

Chanpeng S Ericsson som Chef för Food & Beverage, 2011

Chanpeng S Ericsson
kock, konditor & sommelier



Här arbetar Chanpeng idag:

Køkkensjef / Kökschef
| Fazer Food Services
Oslo, Norge



 


ett urval av
Chanpengs tidigare arbeten:


Tidigare projekt:

| Trebo Hotell, Sandviken, 2013

| Nordic Fine Food, Gävle, 2009

| CH Lounge, Hudiksvall, 2008

 

 

Tidigare anställningar:


Köksmästare

| Furuviksbrygga Havskrog
Gävle, 2012-2013

 

Chef för Food & Beverage
även

Operativ Kökschef och
Operativ Restaurangchef
| Göransson Arena
Sandviken, 2009-2011

 

Köksmästare
innan befordran:
Kreativ Ledare &
Konditoriansvarig

| Högbo Brukshotell
Sandviken, 2005-2008

 

Kock & Konditor 
| Gripsholms Värdshus
Mariefred, 2003-2005

Sous Chef
innan befordran
Kock & Konditor
| Högbo Brukshotell
Sandviken, 2003

 

Kock & Konditor 
| Radisson SAS Park Avenue
Göteborg, 2000-2003

 

Konditor 
| Steinbrenner & Nyberg
Göteborg, 1999

 

Köksmästare 
| Zhemchuzina Hotel
Sotji - Ryssland, 1995-1996

Barmästare & Utbildare 
| Doria Bar
Sotji - Ryssland, 1994-1995




Chanpengs Utbildning
inom Mat & Dryck
:

 

Diplomerad Sommelier
| Restaurangakademin
Stockholm, 2007-2008

Diplomerad Konditor med Gesällbrev
| Burgården
Göteborg, 1999-2000

Diplomerad Restaurangkock
| Burgården
Göteborg, 1998-1999


... och en hel samling kurser för managementutveckling 

...
skicka efter Chanpengs hela CV här