Chanpeng S Ericsson's Gourmetmatlagning
Bilder från Chanpengs kurser i Gourmetmatlagning

Uppläggning av förrätten till Meny 30
Laxtartar med persiljesorbet och kokosvinaigrette

 

 

 Chanpeng S Ericsson med Sandvikens IF och deras sponsorer på matlagningskurs.  Chanpeng S Ericsson med Sandvikens IF och deras sponsorer på matlagningskurs.
Titta på bilderna. Låt dig stimuleras. All den här maten kan du också tillaga! Gå sedan tillbaka till menysidorna. Därifrån kan du skicka mail till Chanpeng och du får receptet för den meny du valt. Lycka till i hemmaköket! Och visst ligger det något i vad  Chanpeng alltid säger:
"God mat lagas med respekt, kärlek och passion. Och därtill en nypa salt."

Klicka på något av korten i filmrutorna
så visas den maträtt du valt i nytt fönster och i större storlek.
Du kan sedan gå tillbaka till Menysidorna för att få tag i ditt recept!

5 förrätter från Chanpengs matlagningskurser 

a

 

 

 

 

 

 

a

 
5 huvudrätter från Chanpengs matlagningskurser 

a

 

 

 

 

 

 

a

 
5 efterrätter från Chanpengs matlagningskurser 

a

 

 

 

 

 

 

a

 

fler av Chanpengs matbilder på  

Sandviken IF med sponsorer
på kurs med Chanpeng S Ericsson
 Chanpeng S Ericsson med Sandvikens IF och deras sponsorer på matlagningskurs.
Kurs i Gourmetmatlagning på  Högbo Brukshotell
25 oktober 2006

Rökt ankbröst med linssallad, majscrème och fikoncotta
Halstrad rimmad hälleflundra med skaldjurskorv, limeskum och kantarellpotatis
Mjölkchokladpanacotta med lingonmousse, blåbär och smördegsflarn

 

Korsnäs AB
på kurs med Chanpeng S Ericsson
 Chanpeng S Ericssons matlagningskurs med Korsnäs AB.
Kurs i Gourmetmatlagning på  Högbo Brukshotell
9 mars 2006

Friterad ansjovis med potatisterrin och karamelliserad rödlök
Kryddstekt
reninnanlår med sidfläskpotatis, fetaostcrème och svartvinbärssås
Chokladpanacotta med kryddmarinerade jordgubbar och kanelmunkar

 


Chanpeng S Ericssons hemsida är publicerad av C. Saenkhamlue & Co KB.