Chanpeng S Ericsson ... Hemsida ... Chanpengs ryska sidor

 
 

Chanpeng S Ericsson: Traditionell rysk husmanskost från tsarens tid.Chanpeng S Ericssons

 

 

 
Chanpeng lärde sig tycka om Ryssland och det ryska kynnet när hon var köksmästare i Sochi, nere vid ryska Svartahavskusten. 

Restaurangen där Chanpeng var köksmästare hette 'Barracuda Restaurant & Bar' på kvällarna och 'Little Italy' på dagarna. Det var fråga om en restaurang med två kökskoncept: International Seafood på kvällarna i Barracuda. Och italiensk pasta på dagarna, därav Little Italy. Den här restaurangen hade plats för 250 gäster och låg inom området hos Sochis enorma hotell, 'Zhemchuzina Hotel'. De första av Chanpengs ryska år provade hon också på att vara pizzabagare. Dessutom hann hon med att vara bartender och utbildare på en internationell cocktailbar som hette 'Doria Bar'.

Det är gammal traditionell rysk husmanskost på de här sidorna. Även om Chanpeng aldrig lagade rysk mat som köksmästare i Sochi, så lagade hon mat på hemmaspisen i Sochi. De här recepten är hennes egna varianter på mat som går tillbaka ända till ryske tsarens tid.

Chanpeng har lagt till en del av hennes absoluta favoriter: rysk sång, musik och litteratur. Fortsätt gärna att botanisera i Chanpengs ryska trädgård.
Och kom ihåg: Du är alltid hjärtligt välkommen att prata mat med Chanpeng på e-post >>>>>

 
 

 

 
  En fantastisk rysk sångare som Chanpeng vill bjuda på ... 
 

Vladimir Vysotskij
         
 
 

Läsa en bok och lyssna på musik? Samtidigt. Och prova alla kvinnors simultanförmåga! Om du vågar. Törs. Och vill.

Då nobelpristagaren Alexander Solzjenitsyn skrev om gulaglägret "Den första kretsen" hade han mezzosopranen Nadezhda Andrevna Obuchovas
sång "Inte du som jag älskade så passionerat!" klingande i sitt huvud.

Det är faktiskt en upplevelse att lyssna på Obuchova och tänka sig hur Solzjenitsyn kände när han skrev sitt verk. Så lyssna till Obuchova och läs Solzjenitsyn. Samtidigt.

 
 
| Obuchova & Solzjenitsyns sidor |
   
     
     
     
     
     

Chanpeng S Ericsson's home page is published by C. Saenkhamlue & Co KB. Text by LS Ericsson.