Chanpeng S Ericsson med |
![]() |
Chanpeng
S Ericsson... är kökschef vid Fazer Food Services i Oslo, Norge. Chanpeng är Diplomerad Kock, Konditor och Sommelier. Chanpeng älskar och inspireras av Liguriens mångskiftande mat, från Medelhavskusten till små bergsbyar. Fisk, skaldjur, kött, fågel, risottor får sin prägel av varje bys egna matkultur. Till Chanpengs Startsida |
|
|
|
Scampicarpaccio med gelé och parmesancrème med örtsallad |
|
|
Så här vill Chanpeng
att det ska smaka... |
|
|
Halstrad pilgrimsmussla och rimmad gös med citron- och skaldjursbuljong och avrugakaviar |
|
![]() | Foto © C. Saenkhamlue & Co KB www.saenkhamlue.com/PHOTO | |
Så här vill Chanpeng
att det ska
smaka... |
|
|
Kryddig gårdkyckling med tomat-tapenad, svart olivolja och trädgårdssallad |
|
![]() | Foto © C. Saenkhamlue & Co KB www.saenkhamlue.com/PHOTO | |
Så här vill Chanpeng
att det ska
smaka... |
|
|
Grillad hälleflundra med svart risotto, primörer och limeskaldjurssås |
|
![]() | Foto © C. Saenkhamlue & Co KB www.saenkhamlue.com/PHOTO | |
Så här vill Chanpeng
att det ska
smaka... |
|
|
Halstrad rimmad sea bream med musselsås och risoni |
|
![]() | Foto © C. Saenkhamlue & Co KB www.saenkhamlue.com/PHOTO | |
Så här vill Chanpeng
att det ska
smaka... |
|
|
Vitlöksbiff med tryffelrisotto, bönsallad och italiensk rödvinssky |
|
![]() | Foto © C. Saenkhamlue & Co KB www.saenkhamlue.com/PHOTO | |
Så här vill Chanpeng
att det ska
smaka... |
|
|
Mascarponecrème med chokladkaka och halloncoulis |
|
![]() | Foto © C. Saenkhamlue & Co KB www.saenkhamlue.com/PHOTO | |
Så här vill Chanpeng
att det ska
smaka... |
|
|
Äppeltiramisu med åkerbärsorbet och chokladringar |
|
![]() | Foto © C. Saenkhamlue & Co KB www.saenkhamlue.com/PHOTO | |
Så här vill Chanpeng
att det ska
smaka... |
|
|
Hallonpanacotta med vinsorbet och färska bär |
|
![]() | Foto © C. Saenkhamlue & Co KB www.saenkhamlue.com/PHOTO | |
Så här vill Chanpeng
att det ska
smaka... |
|
|
Chanpeng S
Ericssons webbsidor är publicerade av C. Saenkhamlue & Co KB. |
|
|