Chanpeng S Ericsson
kock, konditor & sommelier
Här arbetar Chanpeng idag:
Køkkensjef /
Kökschef
| Fazer Food Services
Oslo, Norge
ett urval av
Chanpengs tidigare arbeten:
Tidigare
projekt:
| Trebo Hotell, Sandviken, 2013
| Nordic Fine Food, Gävle, 2009
| CH Lounge, Hudiksvall, 2008
Tidigare
anställningar:
Köksmästare
| Furuviksbrygga Havskrog
Gävle, 2012-2013
Chef för Food & Beverage
även
Operativ Kökschef
och
Operativ Restaurangchef
| Göransson Arena
Sandviken, 2009-2011
Köksmästare
innan befordran:
Kreativ Ledare &
Konditoriansvarig
| Högbo Brukshotell
Sandviken, 2005-2008
Kock & Konditor
| Gripsholms
Värdshus
Mariefred, 2003-2005
Sous Chef
innan befordran
Kock & Konditor
| Högbo Brukshotell
Sandviken, 2003
Kock
& Konditor
| Radisson SAS Park Avenue
Göteborg, 2000-2003
Konditor
| Steinbrenner & Nyberg
Göteborg, 1999
Köksmästare
| Zhemchuzina Hotel
Sotji - Ryssland, 1995-1996
Barmästare & Utbildare
| Doria Bar
Sotji - Ryssland, 1994-1995
Chanpengs Utbildning
inom Mat & Dryck:
Diplomerad Sommelier
|
Restaurangakademin
Stockholm, 2007-2008
Diplomerad
Konditor med Gesällbrev
| Burgården
Göteborg, 1999-2000
Diplomerad Restaurangkock
| Burgården
Göteborg, 1998-1999
... och en hel samling kurser för managementutveckling
...
skicka
efter Chanpengs hela CV här